Normative Document Details
			Reference: NP 4499:2023
Description:
Year: 2023
Normative document status: Em Vigor
Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS
Edition number: 0
Edition date: 15/06/2023
Official publish date: 15/06/2023
Anullment date:
  ICS: 
			67.120.10 - Carne e produtos de carne
		
Notes:
Valores apresentados S/IVA
						Norm in Portuguese
					
				
						Carne e produtos cárneos - Determinação do teor de açúcares totais, redutores e lactose - 
Método Luff-Schoorl (método de referência)						
																							
						Norm in English
					
				
						Meat and meat products - Determination of total sugar, total reducing sugars and lactose - Luff-Schoorl method (reference method)						
																							
						Norm in French
					
				
						Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en sucres totaux, sucres réducteurs et lactose - Luff-Schoorl méthode (méthode de référence)						
																							
						Norm in German
					
				
												
																							
Related norms
| Reference | Title | 
|---|---|
| NP 4499:2013 | Carnes e produtos cárneos - Determinação do teor em açúcares totais, redutores e lactose - Método Luff-Schoorl (método de referência) |