Normative Document Details
			Reference: NP 1845:1982
Description:
Year: 1982
Normative document status: Em Vigor
Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS
Edition number: 0
Edition date: 30/06/1982
Official publish date: N/A
Anullment date:
  ICS: 
			67.120.10 - Carne e produtos de carne
		
Notes:
Valores apresentados S/IVA
						Norm in Portuguese
					
				
						Carnes, derivados e produtos cárneos - Determinação do teor de cloretos. Método corrente						
																							
						Norm in English
					
				
						Meat and meat products - Determination of chloride content. Standard method						
																							
						Norm in French
					
				
						Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en chlorures (Méthode courant)						
																							
						Norm in German
					
				
												
																							
Related norms
| Reference | Title | 
|---|---|
| NP 1845:1982/ErrataFev:1984 | Carnes, derivados e produtos cárneos - Determinação do teor de cloretos. Método corrente |