Normative Document Details
			Reference: NP 2932:1985
Description:
Year: 1985
Normative document status: Anulado
Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS
Edition number: 0
Edition date: 30/08/1985
Official publish date: N/A
Anullment date: 21/06/2023
  ICS: 
			67.120.10 - Carne e produtos de carne
		
Notes:
Valores apresentados S/IVA
						Norm in Portuguese
					
				
						Carnes, derivados e produtos cárneos - Filete afiambrado - Definição, características e apresentação						
																							
						Norm in English
					
				
						Meat and meat products - Filet "afiambrado" - Definition, characteristics and presentation						
																							
						Norm in French
					
				
						Viandes et produits à base de viande - Filet <
																							
						Norm in German
					
				
												
																							
Related norms
| Reference | Title | 
|---|---|
| NP 2932:2023 | Carne e produtos cárneos - Filete afiambrado - Definição, características e apresentação | 
| NP 1735:1986 | Aditivos alimentares - Definição, classificação e princípios de aplicação |