Normative Document Details
			Reference: NP 1224:2002
Description:
Year: 2002
Normative document status: Anulado
Technical committee: CT 035 - CARNES E PRODUTOS CÁRNEOS
Edition number: 0
Edition date: 24/03/2003
Official publish date: N/A
Anullment date:
  ICS: 
			67.120.10 - Carne e produtos de carne
		
Notes:
Valores apresentados S/IVA
						Norm in Portuguese
					
				
						Carnes e produtos cárneos - Determinação do teor de matéria gorda livre - Método de referência						
																							
						Norm in English
					
				
						Meat and meat products - Determination of free fat content - Reference method						
																							
						Norm in French
					
				
						Viande et produits dérivés - Détermination de la teneur en matière grasse libre - Méthode de référence						
																							
						Norm in German
					
				
												
																							
Related norms
| Reference | Title | 
|---|---|
| NP 1224:2023 | Carne e produtos cárneos - Determinação do teor de matéria gorda livre - Método de referência |