Normative Document Details


Imagem destaque da Norma

Reference: NP 2105:1983


Description:


Year: 1983


Normative document status: Em Vigor


Technical committee: CT 032 - LEITE E PRODUTOS LÁCTEOS


Edition number: 0


Edition date: 01/01/1983


Official publish date: N/A


Anullment date:


ICS: 67.100.30 - Queijo


Notes:


Valores apresentados S/IVA


Norm in PortugueseComprar Portuguese

Queijos. Determinação do teor de matéria gorda. Técnica de Van Gulik. Processo corrente

Norm in EnglishComprar English

Cheeses. Determination of fat content. Van Gulik technique. Standard process

Norm in FrenchComprar French

Fromages. Détermination de la teneur en matière grasse. Technique de Van Gulik. Méthode courante

Norm in GermanComprar German



Related norms
Reference Title
NP 1920:1985 Queijo flamengo. Definição, características, classificação e marcação
NP 1598:1983 Queijo - Definição, classificação, acondicionamento e marcação
NP 2305:1988 Queijo Ilha. Definição, características e marcação