Normative Document Details

Reference: NP 2105:1983
Description:
Year: 1983
Normative document status: Em Vigor
Technical committee: CT 032 - LEITE E PRODUTOS LÁCTEOS
Edition number: 0
Edition date: 01/01/1983
Official publish date: N/A
Anullment date:
ICS:
67.100.30 - Queijo
Notes:
Valores apresentados S/IVA
Norm in Portuguese
Queijos. Determinação do teor de matéria gorda. Técnica de Van Gulik. Processo corrente
Norm in English
Cheeses. Determination of fat content. Van Gulik technique.
Standard process
Norm in French
Fromages. Détermination de la teneur en matière grasse.
Technique de Van Gulik. Méthode courante
Norm in German
Related norms
Reference | Title |
---|---|
NP 1920:1985 | Queijo flamengo. Definição, características, classificação e marcação |
NP 1598:1983 | Queijo - Definição, classificação, acondicionamento e marcação |
NP 2305:1988 | Queijo Ilha. Definição, características e marcação |